Απίστευτο! Ο Εμενίκε νύσταζε και έφυγε από την προπόνηση

Φοβερό περιστατικό σε προπόνηση της Λας Πάλμας με πρωταγωνιστή τον Νιγηριανό επιθετικό.

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στη Λας Πάλμας με τον Εμάνουελ Εμενίκε, τον οποίο πήραν δανεικό τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό. Ο Νιγηριανός όχι απλά δεν έχει παίξει στην ισπανική ομάδα, αλλά είναι και ζήτημα πόσες προπονήσεις έχει κάνει με τα χρώματα της.

Η ισπανική εφημερίδα As έχει δημοσιεύσει φοβερό περιστατικό που συνέβη σε προπόνηση της Λας Πάλμας την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Νιγηριανός επιθετικός αποχώρησε από την προπόνηση επειδή νύσταζε.

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά όπως γράφει η As αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε από την προπόνηση. Ο Εμενίκε ξεκίνησε να κάνει ποδήλατο και σε κάποια στιγμή γύρισε σ’ έναν από τους γυμναστές της ομάδας και του είπε: «Νυστάζω και δεν θέλω να συνεχίσω την προπόνηση». Μοιάζει αστείο, όμως, η As επισημαίνει πως στη συνέχεια μάζεψε τα πράγματα του και αποχώρησε πριν καν εξασφαλίσει άδεια από τον Πάκο Χέμεθ.

Οι Ισπανοί στο ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνουν πως ο Εμενίκε τον τελευταίο καιρό έχει καλέσει στα Κανάρια Νησιά αρκετούς φίλους και συγγενείς και στη ουσία απολαμβάνει τις διακοπές του και πληρώνεται!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα