Νάπολι - Ίντερ: Αναβλήθηκε και η ρεβάνς λόγω κορονοϊού

Μετά το Γιουβέντους - Μίλαν, αποφασίστηκε και η αναβολή και του Νάπολι - Ίντερ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλία υπό τον φόβο της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Στην Ιταλία συνεχίζεται η αναβολή ματαίωση όλο και περισσότερων εκδηλώσεων υπό τον φόβο της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού, που τη δεδομένη στιγμή αριθμεί 2.263 κρούσματα και 79 νεκρούς, νούμερα που διαρκώς αυξάνονται.

Έτσι, μετά την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μίλαν (1-1 πρώτο ματς), προγραμματισμένη για το βράδυ της Τετάρτης (4/3), αναβλήθηκε και ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου Ιταλίας της Πέμπτης (5/3 μεταξύ Νάπολι - Ίντερ (1-0) στο Σαν Πάολο, εξ' αιτίας του κορονοϊού (COVID-19).

Σημειώνεται ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε, άφησε τελικά στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας, να αποφασίσει για την τύχη του ιταλικού πρωταθλήματος:

«Η Lega Calcio θα αποφασίσει εάν τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών ή θα αναβάλει τους αγώνες, ενώ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τελείως το πλήρες κλείσιμο των σχολείων, ακόμα κι αν δεν έχει ζητηθεί από επιστήμονες».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα