Επίθεση από οπαδούς στον πρόεδρο της Μαλάτιασπορ (vid)

O πρόεδρος της Μαλάτιασπορ, Αντίλ Γκεβρέκ, δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της ομάδας του, που εξαγριώθηκαν για τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας

Τι κι αν η Μαλάτιασπορ πήρε σήμερα (7/3) τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην έδρα της με αντίπαλο την Κόνιασπορ για την 25η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος και έβαλε τέλος στο σερί έξι συνεχόμενων ηττών στην κατηγορία. Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντίλ Γκεβρέκ, δεν γλίτωσε από την οργή των οπαδών…

Μερίδα φιλάθλων της Μαλάτιασπορ επιτέθηκαν στον ισχυρό άντρα του συλλόγου μετά το παιχνίδι και χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικής δύναμης για να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Ο σύλλογος της γειτονικής χώρας αγνοεί την «γεύση» της νίκης στο πρωτάθλημα στα εννέα τελευταία του παιχνίδια, καθώς το προηγούμενο τρίποντο που πανηγύρισε στον θεσμό ήταν στα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη με το εκτός έδρας 2-0 επί της Μπεσίκτας. Εντός έδρας, μάλιστα, έχει να κερδίσει από τον Οκτώβρη και το 4-0 επί της Καϊσερισπόρ.

Παρόλα αυτά, η Μαλάτιασπορ βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρκικού πρωταθλήματος και απέχει πέντε βαθμούς από την Κασίμπασα, η οποία (με ματς λιγότερο) βρίσκεται μία θέση κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Δείτε το βίντεο με την επίθεση στον πρόεδρο της Μαλάτιασπορ:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα