Ρέτσος: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού συνεχίζει να είναι δίπλα μου»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε στο MEGA για τον Ολυμπιακό, τη νέα σελίδα της καριέρας του στη Σέφιλντ και την Premier League και πολλά άλλα θέματα.

Στο MEGA Sports Weekend μίλησε ο Παναγιώτης Ρέτσος και αναφέρθηκα αρχικά στο διάστημα παρουσίας του στον Ολυμπιακό:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που στα 18 μου χρίστηκα ως αρχηγός του Ολυμπιακού, είναι μεγάλη ευθύνη αλλά πάνω από όλα ήταν μεγάλη χαρά και μια τρομερή εμπειρία που εύχομαι κάποια στιγμή μετά από χρόνια να την ξαναζήσω», τόνισε ο διεθνής άσος.

«Αγωνίστηκα στην Ελλάδα πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό. Η οικογένεια του Ολυμπιακού ήταν πάντα δίπλα μου, συνεχίζει να είναι».

Για τις εμφανίσεις του για την Εθνική σχολίασε: «Από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής μου ήταν που αγωνίστηκα σε τόσο μικρή ηλικία στην Εθνική Ομάδα. Εύχομαι να ξαναβρεθώ εκεί πέρα σύντομα. Είναι ό,τι πιο σπουδαίο να παίζεις για την εθνική σου ομάδα».

Για τη νέα του ομάδα και το νέο κεφάλαιο της καριέρας του με τον δανεισμό του στη Σέφιλντ, τόνισε τα εξής: «Η Αγγλία είναι η χώρα του ποδοσφαίρου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ιστορική ομάδα».

Σε ερώτηση για το MEGA, ανέφερε τα εξής: «Το MEGA για μένα ήταν από τα μεγαλύτερα κανάλια γιατί καθόμασταν κάθε Παρασκευή οικογενειακώς και βλέπαμε το ‘Ευτυχισμένοι Μαζί’ και είμαι πολύ χαρούμενος που ξανάνοιξε και εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Δείτε όλες τις δηλώσεις του Παναγιώτη Ρέτσου:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα