Το μετέωρο βήμα του Παπαδόπουλου μετά τον υποβιβασμό του Αμβούργου

Tι θα κάνει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τώρα που το Αμβούργο υποβιβάστηκε...

Ο 26χρονος διεθνής αμυντικός δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Β΄ κατηγορία και τώρα θα πρέπει να σκεφθεί το μέλλον του. Θα μείνει ή θα φύγει; Οι προτάσεις δεν του λείπουν. Λέγεται πως έχει μία πρόταση και από τον ΠΑΟΚ.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τον υποβιβασμό: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Λυπάμαι για την ομάδα και για τους ανθρώπους που ανήκουν στον σύλλογο. Θα πρέπει να το ξεπεράσουμε και να επιστρέψει γρήγορα η ομάδα στην πρώτη κατηγορία».

Ο Παπαδόπουλος θεωρεί ότι η καθυστερημένη αλλαγή προπονητή ήταν η αιτία που επήλθε το μοιραίο για το Αμβούργο. «Η γνώμη μου είναι πως ο προπονητής ήρθε πολύ αργά. Μαζί του παίξαμε ποδόσφαιρο στα 8 τελευταία ματς και συγκεντρώσαμε 13 βαθμούς. Όλοι είδαν πως έγιναν βήματα προόδου. Η υποστήριξη του κόσμου ήταν φανταστική. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό».

Αναφερόμενος στο μέλλον του ο Παπαδόπουλος τόνισε: «Τίποτα δεν αποκλείεται. Έχω συμβόλαιο με το Αμβούργο το οποίο ισχύει και για την Β΄ κατηγορία. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσω για αυτό το θέμα. Πρέπει να ξεκουραστώ πρώτα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα ήθελα να μείνω στο Αμβούργο. Είναι τεράστιος σύλλογος».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα