Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο Φατίχ Τερίμ

Ο προπονητής της Γαλατασαράι, Φατίχ Τερίμ, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και νοσηλεύεται στην Τουρκία.

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο προπονητής της Γαλατασαράι, Φατίχ Τερίμ, ο οποίος νοσηλεύεται μετά τις εξετάσεις που έκανε. Το σχετικό θέμα αποκάλυψε ο ίδιος ο 66χρονος τεχνικός, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σύμφωνα με τις εξετάσεις που έγιναν σήμερα, τα αποτελέσματά μου στον κορονοϊό είναι θετικά. Είμαι σε καλά χέρια στο νοσοκομείο. Μην ανησυχείτε. Επόμενη επικοινωνία το συντομότερο δυνατό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τερίμ, ο οποίος μάλιστα είχε κατηγορήσει πρόσφατα τον Ταγίπ Ερντογάν για τα αργά αντανακλαστικά του στο θέμα της πανδημίας.

Ο Τερίμ, ο οποίος έχει καθίσει τρεις φορές στο παρελθόν στον πάγκο της Εθνικής Τουρκίας, βρίσκεται από το 2017 στην τεχνική ηγεσία της Γαλατά, εκεί όπου αγωνίστηκε την περσινή αγωνιστική περίοδο και ο Κώστας Μήτρογλου με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ.

Σημειώνεται επίσης πως το τουρκικό πρωτάθλημα διεκόπη λόγω του κορονοϊού την περασμένη εβδομάδα, ενώ η Γαλατασαράι βρίσκεται τη φετινή σεζόν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από το πέρας 26 αγωνιστικών και απέχει τρεις πόντους από τις Τραμπζονσπόρ και Μπασακσεχίρ που ισοβαθμούν στην κορυφή.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα