Δωρεά ενός εκατομμυρίου ευρώ από τον Μέσι σε κλινικές της Βαρκελώνης και της Αργεντινής

Στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό μπήκε και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δώρισε το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ σε νοσοκομεία της Βαρκελώνης και της Αργεντινής.

Το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ δώρισε ο Λιονέλ Μέσι σε κλινική της Βαρκελώνης αλλά και νοσοκομεία της πατρίδας του, της Αργεντινής, θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα προστέθηκε σε μια σειρά μεγάλων ονομάτων του παγκόσμιου φουτμπόλ που έχουν προχωρήσει σε δωρεές σε νοσηλευτικά ιδρύματα, προκειμένου να βοηθήσουν έμπρακτα τη μάχη ενάντια στον φονικό ιό.

Το ίδιο έχουν πράξει ήδη παίκτες όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Σέρχιο Ράμος, Ζόρζε Μέντες, αλλά και ο πρώην προπονητής του Μέσι στη Μπαρτσελόνα και νυν κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο τελευταίος, ο οποίος κατάγεται από το Σαντπέδορ της Καταλωνίας, έκανε ισόποση δωρεά στο «Medical College of Barcelona» αλλά και στο ίδρυμα «Angel Soler Daniel».

Η κλινική της Βαρκελώνης θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Λιονέλ Μέσι για την προσφορά του, τονίζοντας στο μήνυμά της: «Ο Λίο Μέσι έκανε μια δωρέα στη μάχη ενάντια στον Covid19 στην κλινική. Σε ευχαριστούμε Λέο για τη συνεισφορά σου και την υποστήριξη σου».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της CLÍNIC:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα