Η Μίλαν για τον Μπρούνο Βιάνα

Ο Βραζιλιάνος στόπερ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ιταλικής ομάδας, η οποία ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Η Μπράγκα ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Μπρούνο Βιάνα και τον απέκτησε από τον Ολυμπιακό. Από την πρώτη στιγμή, ωστόσο, ήταν γνωστό πως η πορτογαλική ομάδα θα έβρισκε αγοραστή για τον Βραζιλιάνο στόπερ. Η O Jogo φιλοξένησε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο προπονητής της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο έχει αρκετά καλή άποψη για τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού.

Το ρεπορτάζ των Πορτογάλων αναφέρει πως δεν πρόκειται για καθόλου εύκολη περίπτωση, αφού ο ποδοσφαιριστής πρόσφατα αποκτήθηκε από την Μπράγκα. Το μεγάλο εμπόδιο, ωστόσο δεν είναι αυτό, αλλά η ρήτρα που έχει μπει από την πορτογαλική ομάδα.

Η Μπράγκα έχει βάλει ρήτρα ύψους 25 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ένα ποσό που μοιάζει απαγορευτικό για την Μίλαν. Τα πορτογαλικά Μέσα αναφέρουν, ωστόσο ότι οι «ροσονέρι» είναι διατεθειμένοι να κάνουν επίσημη πρόταση στην Μπράγκα προκειμένου να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα