UEFA: Η απόφαση για την αδειοδότηση των ομάδων και το Financial Fair Play

Η UEFA αποφάσισε να δοθεί περισσότερος χρόνος στις ενώσεις - μέλη της για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης των συλλόγων

Πέρα από τις ανακοινώσεις της UEFA για την αναβολή όλων των αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν τον Ιούνιο, η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία γνωστοποίησε παράλληλα και την απόφασή της για την αδειοδότηση των ομάδων και το Financial Fair Play.

Η Εκτελεστική Επιτροπή συμφώνησε ότι οι παρούσες ιδιάζουσες συνθήκες απαιτούν μερικές σημαντικές παρεμβάσεις για να διευκολύνουν το έργο των ομοσπονδιών - μελών και των συλλόγων. Έτσι, γνωστοποίησε πως θα δοθεί περισσότερος χρόνος στις Ομοσπονδίες για να ολοκληρώσουν την διαδικασία αδειοδότησης των συλλόγων, μέχρι να επαναπροσδιοριστεί η διαδικασία εγγραφής τους για τις συλλογικές διοργανώσεις της UEFA την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επιπρόσθετα, ως αποτέλεσμα της αυξανόμενης αβεβαιότητας που προκαλείται από τα τρέχοντα έκτακτα γεγονότα, η εκτελεστική επιτροπή αποφάσισε επίσης να αναστείλει τις διατάξεις αδειοδότησης των συλλόγων που σχετίζονται με την προετοιμασία και την αξιολόγηση των μελλοντικών χρηματοοικονομικών πληροφοριών των συλλόγων. Η απόφαση αυτή ισχύει αποκλειστικά για συμμετοχή στους αγώνες της UEFA για τη σεζόν 2020/21.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα