Ντιμπάλα: «Είπα στον Κριστιάνο ότι τον μισούμε στην Αργεντινή»

Ο επιθετικός της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής και μεταξύ άλλων εκμυστηρεύτηκε πως είπε στον Κριστιάνο Ρονάλντο ότι στην Αργεντινή ο κόσμος τον μισεί. 

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής έδωσε ο Πάουλο Ντιμπάλα. Ο επιθετικός της Γιουβέντους αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον συμπαίκτη του στην ιταλική ομάδα Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα, ο επιθετικός των "μπιανκονέρι" ισχυρίστηκε ότι είπε στον Πορτογάλο σταρ, πως στην πατρίδα του την Αργεντινή, ο κόσμος τον μισεί. Συγκεκριμένα, ο Ντιμπάλα είπε: «Κριστιάνο, στην Αργεντινή σε μισούμε λίγο λόγω της εικόνας σου, για αυτό που είσαι, για τον τρόπο που περπατάς...».

Παράλληλα ο Ντιμπάλα ρωτήθηκε και για το φλέγον θέμα του κορονοϊού και για την περιπέτεια που ο ίδιος πέρασε, με τον Αργεντινό επιθετικό να τονίζει: «Ένιωθα πολύ κουρασμένος και το βράδυ όταν ξάπλωνα για να κοιμηθώ, κρύωνα πολύ. Προσπάθησα να μην απογοητεύομαι, να μένω ψύχραιμος και να μιλάω με τους γιατρούς».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα