Τουρκία: «Λουκέτο» τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο!

Την παράταση αναβολής του πρωταθλήματος τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) εξαιτίας του κορονοϊού.

Τουλάχιστον μέχρι τον προσεχή Ιούνιο θα διαρκέσει το «λουκέτο» στο τουρκικό πρωτάθλημα, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (3/4) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της γειτονικής χώρας (TFF), εξαιτίας φυσικά της πανδημίας του κορονοϊού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων για το σκεπτικό της απόφασης:

«Η απόφαση αυτή ελήφθη σε συνεργασία με το υπουργείο Νεολαίας και Αθλητισμού, χωρίς να διακυβεύεται η προτεραιότητα της ανθρώπινης ζωής σύμφωνα με τις συστάσεις της επιστημονικής μας επιτροπής. Προτεραιότητά μας είναι πάντα η υγεία των αθλητών μας, όλων των ατόμων που υπηρετούν το ποδόσφαιρο και των φιλάθλων.

Δεδομένης της διαδικασίας προετοιμασίας των ομάδων μας, τα πρωταθλήματά μας θα μπορέσουν να συνεχιστούν το νωρίτερο στις αρχές Ιουνίου. Σύμφωνα με την εξέλιξη της κατάστασης στη χώρα, έχουν προγραμματιστεί δέκα πιθανά σενάρια για μια σταδιακή επιστροφή στις διοργανώσεις».

Θυμίζουμε ότι με 26 αγωνιστικές να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής, οι Τραμπζονσπόρ και Μπασακσεχίρ ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Τουρκίας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα