Ποιοι παίζουν μπάλα σήμερα!

Τέσσερα πρωταθλήματα σε εξέλιξη και μαζί με τα φιλικά σε Σουηδία και Ρωσία, διεξάγονται περισσότερα από 30 ματς ποδοσφαίρου σε όλες τις Ηπείρους

Σε αυστηρή καραντίνα το ποδόσφαιρο εξαιτίας του κορονοϊού; Όχι ακριβώς… Στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχει επίσημη αγωνιστική δράση σε τέσσερα πρωταθλήματα, από διαφορετικές Ηπείρους.

Συγκεκριμένα, συνεχίζονται απρόσκοπτα τα παιχνίδια στην Λευκορωσία και στην πρώτη Λίγκα και στο πρωτάθλημα με τις «ρεζέρβες», ενώ την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί και η δεύτερη κατηγορία!

Παράλληλα, φουλ αγωνιστική δραστηριότητα υπάρχει και στην Νικαράγουα, όπου με συνεχόμενες αγωνιστικές Σαββατοκύριακα και μεσοβδόμαδα δεν αφήνουν ούτε ημέρα χωρίς παιχνίδι.

Στην Αφρική την σημαία κρατά ψηλά το Μπουρούντι όπου και σήμερα διεξάγεται το πρωτάθλημα στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής. Τέλος, ξεκίνησε χθες, συνεχίζεται σήμερα και θα έχει και μεσοβδόμαδη δράση το πρωτάθλημα στο Τατζικιστάν, ώστε να εκπροσωπείται και η Ασία.

Συνολικά, προσθέτοντας και τα φιλικά με κύριο πεδίο δράσης την Σουηδία, στις στοιχηματικές πλατφόρμες διατίθενται σήμερα πάνω από 30 παιχνίδια θυμίζοντας κάπως τις παλιές καλές Κυριακές.

Ήδη έχουμε προτείνει στη στοιχηματική στήλη στο fosοnline.gr ένα ματς από την Λευκορωσία και αργότερα θα ακολουθήσει και μία ακόμα δυνατή πρόταση από την Νικαράγουα!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα