Χολέμπας: «Θα έδινα τον τίτλο στη Λίβερπουλ»

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Χοσέ Χολέμπας θέλει οριστική διακοπή της Premier League και τόνισε πως η Λίβερπουλ αξίζει να στεφθεί πρωταθλήτρια. 

Στο Sky Sports αναφορικά για το τι πρέπει να γίνει στο πρωτάθλημα της Premier League λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, μίλησε ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Χοσέ Χολέμπας.

Μάλιστα, τόνισε πως η Λίβερπουλ αξίζει να κατακτήσει τον τίτλο ενώ δεν πρέπει να συνεχιστεί η αγωνιστική δράση στην Αγγλία. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο πρώην διεθνής αμυντικός και παίκτης της Γουότφορντ, Χοσέ Χολέμπας:

«Κατά την άποψή μου θα έπρεπε να ακυρωθεί η σεζόν, για εμένα είναι ξεκάθαρο. Θα έδινα τον τίτλο στη Λίβερπουλ, το αξίζουν έπαιξαν εκπληκτικά φέτος. Είναι σίγουρα η νούμερο ένα ομάδα. Δεν υπάρχει λόγος να προγραμματίζουμε συνέχεια την επανέναρξη της σεζόν».

Πάντως, οι υπεύθυνοι της λίγκας στο μεγάλο νησί δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ματαιωθεί η εφετινή χρονιά και φυσικά ο λόγος είναι οικονομικός. Η...χασούρα θα είναι τεράστια για την Premier League, με τον Πρόεδρο της αγγλικής ομοσπονδίας Γκρεγκ Κλαρκ, να τονίζει:

«Αντιμετωπίζουμε μια ζημιά ύψους ενός δισεκατομμυρίου λιρών τουλάχιστον και εάν δεν καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την σεζόν αυτή και άλλες ζημιές θα υπάρξουν μπροστά μας εάν η πανδημία συνεχιστεί και στο μέλλον.

Όλοι πρέπει να εργαστούμε ώστε το αγγλικό ποδόσφαιρο να μην δεχτεί μεγάλο χτύπημα και οι παίκτες οφείλουν να συμβάλουν», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα