Ντε Ρόσι: «Ο πάγκος της Ρόμα είναι ο μεγάλος μου στόχος»

Ο πρώην αρχηγός της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην ιταλική ομάδα, αλλά αυτή την φορά για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Λίγοι μήνες έχουν περάσει από τότε που ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ανακοίνωσε την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και πλέον ετοιμάζεται για το νέο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ο παλαίμαχος Ιταλός μέσος αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι βγάζει δίπλωμα για να γίνει προπονητής, ενώ τόνισε πως μεγάλος του στόχος είναι να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του, την Ρόμα, για να αναλάβει αυτή την φορά την τεχνική της ηγεσία.

«Θέλω να προπονήσω τη Ρόμα. Δεν ξέρω πότε θα είναι, αλλά ο πάγκος των τζαλορόσι είναι ο μεγάλος μου στόχος. Ξέρω ότι είναι διαφορετικό να είσαι προπονητής. Δεν έχεις τόσο μεγάλη διάρκεια σε μια ομάδα, όπως ο ποδοσφαιριστής. Πόσο μάλλον στη Ρόμα. Πρέπει όμως πρώτα να πάρω το δίπλωμα. Σε λίγες ημέρες θα είμαι ένας παλιός ποδοσφαιριστής κι ένας νέος προπονητής», υποστήριξε ο 36χρονος σε δηλώσεις του στο ιταλικό δίκτυο «Sky Sport».

Ο Ντε Ρόσι αγωνίστηκε 18 χρόνια με την φανέλα της Ρόμα και συγκεκριμένα από το 2001 ως το 2019 και μέτρησε 616 εμφανίσεις και 63 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε τελικά από την ομάδα της «Αιώνιας Πόλης» για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αργεντινή και την Μπόκα Τζούνιορς, εκεί όπου ολοκλήρωσε τελικά την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής τον περασμένο Γενάρη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα