Ατζέντης Μαρτίνες: «Πολύ μεγάλη η πιθανότητα να παίξει ο Λαουτάρο στην Μπαρτσελόνα»

Ο ατζέντης του Λαουτάρο Μαρτίνες, Σέρχιο «Ρατόν» Σάρατε, έβαλε… φωτιά στις φήμες για το μέλλον του πελάτη του στην Ίντερ, καθώς χαρακτήρισε πιθανή την μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα.

«Φωτιές» άναψε ο μάνατζερ του Λαουτάρο Μαρτίνες, Σέρχιο «Ρατόν» Σάρατε, σε δηλώσεις του σε εκπομπή του μεξικανικού δικτύου «Fox Sports», όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του πελάτη του στην Ίντερ.

Μπορεί ο αντιπρόεδρος των «νερατζούρι» Χαβιέ Ζανέτι να είχε τονίσει νωρίτερα ότι ο Αργεντινός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο του Μιλάνου, ωστόσο ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο μετακίνησης του πελάτη του στην Μπαρτσελόνα.

«Είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα ο Λαουτάρο να παίξει στην Μπαρτσελόνα. Είναι τρομερός παίκτης. Δεν έχει… ταβάνι αυτό το παιδί. Διάβασα τις δηλώσεις του Ζανέτι. Η Ίντερ έχει λόγο, αλλά λόγο έχει και ο Λαουτάρο», είπε αρχικά ο Σέρχιο «Ρατόν» Σάρατε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο του αρχηγού της «Μπάρτσα», Λιονέλ Μέσι, στην υπόθεση: «Φυσικά, ρόλο παίζει και η παρουσία του Μέσι. Ο Λαουτάρο θα θέλει να παίξει εκεί που είναι ο καλύτερος. Όταν τέτοιοι ποδοσφαιρικοί κολοσσοί θέλουν έναν παίκτη, κάνουν τα πάντα».

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες, τον οποίο προορίζει για αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρες στην επίθεσή της, ενώ την ίδια στιγμή η Ίντερ φέρεται να αξιώνει ένα ποσό άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του 22χρονου επιθετικού.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα