Ιταλία: Ενδεχόμενη η επανέναρξη με Κύπελλο

Στην Ιταλία σκέφτονται την επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση με τους ημιτελικούς του Κυπέλλου. Νέα τηλεδιάσκεψη στις 21 Απριλίου για τη λήψη αποφάσεων.

Η ποδοσφαιρική δράση έχει σταματήσει στην Ιταλία από τις 11 Μαρτίου λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού, ο οποίος έπληξε περισσότερα από όλη την Ευρώπη τη γειτονική χώρα.

Πλέον γίνονται σκέψεις πότε και πώς θα πραγματοποιηθεί η επανέναρξη της ποδοσφαιρικής δράσης, με τις τηλεδιασκέψεις μεταξύ όλων των εμπλεκομένων να συνεχίζονται. Η τελευταία εξ αυτών πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη 15/4 με τη συμμετοχή εκπροσώπων από την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και την Ιατρική Επιστημονική Επιτροπή της Ιταλίας.

Ένα από τα ενδεχόμενα που τέθηκαν επί τάπητος ήταν η επανέναρξη των ποδοσφαιρικών αγώνων με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων του Κυπέλλου. Των ρεβάνς δηλαδή των ημιτελικών Γιουβέντους - Μίλαν και Νάπολι - Ίντερ.

Μία από τις σκέψεις που υπάρχουν αναφορικά με τον χρόνο διεξαγωγής είναι οι δύο αναμετρήσεις να πραγματοποιηθούν στις 27 και 28 Μαΐου, ακολουθούμενες στις 31 Μαΐου από το πρωτάθλημα της Serie A. Το θέμα αυτό θα ξεκαθαρίσει καλύτερα στις 21 Απριλίου, όταν θα πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη.

Ωστόσο την τελική απόφαση για την επανεκκίνηση της ποδοσφαιρικής δράσης θα λάβει η ιταλική κυβέρνηση σε συνεννόηση με τους ειδικούς επιστήμονες που μάχονται τον κορονοϊό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα