«Hurriyet»: «Πρόταση στον Γκεντιάν Σελμάνι ο Ολυμπιακός!» (vid)

H ιστοσελίδα της «Hurriyet» αναφέρει ότι ο Αλβανός τερματοφύλακας της τουρκικής Μενέμενσπορ, Γκεντιάν Σελμάνι, έχει προτάσεις από αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός!

Τα πρωταθλήματα έχουν σταματήσει λόγω της πανδημίας με τον κορονοϊό, δίνοντας πρόσφορο έδαφος στα μεταγραφικά σενάρια να αναπτυχθούν και να διαδοθούν.

Σύμφωνα με ένα που δημοσιεύει η ιστοσελίδα της «Hurriyet» ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 21χρονου τερματοφύλακα της τουρκικής Μενέμενσπορ, Γκεντιάν Σελμάνι.

Ο Σελμάνι ήταν ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες της Μενέμενσπορ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και βοήθησε με τις αποκρούσεις την ομάδα του να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Αυτός ήταν ο λόγος που, όπως γράφει η «Hurriyet», έχει δεχθεί προσφορές από την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Ρωσία και την Ουκρανία.

«Για τον Σελμάνι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Μενέμενσπορ για έναν ακόμη χρόνο, ενδιαφέρονται οι ομάδες Μπολόνια, Ολυμπιακός, Σπαρτάκ Μόσχας, Κράσνονταρ και Ζόρια (Ουκρανία)» αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο προπονητής του Τσενκ Λαλέτσι μιλά με καλά λόγια για την αξία του: «Είναι πολύ ταλαντούχος και πειθαρχημένος. Είναι πολύ φυσικό να έχουμε προσφορές. Αλλά τώρα η προτεραιότητά μας είναι να απαλλαγούμε από τον κορονοϊό και να επιστρέψουμε στο ποδόσφαιρο», δήλωσε.

Ο Σελμάνι εντάχθηκε στη Μενέμενσπορ από τη Λάτσι της Αλβανίας στην αρχή της σεζόν και είναι διεθνής με την ομάδα της χώρας του.

Δείτε τον Γκεντιάν Σελμάνι σε δράση


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα