«Μπαλάκι» ο Ρέτσος ανάμεσα σε Λεβερκούζεν, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Η επιθυμία του παίκτη

Ο Παναγιώτης Ρέτσος θέλει να μείνει στη Σἐφιλντ Γιουνάιτεντ και μετά τη λήξη του δανεισμού του από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στη Μπάγερ Λεβερκούζεν στο πρώτο μισό της σεζόν.

Η έλλειψη ευκαιριών έπεισε τον 21χρονο να μετακινηθεί στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού.

Ρέτσος: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού συνεχίζει να είναι δίπλα μου»

Ωστόσο ούτε στη νέα του ομάδα κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής κάνοντας μόνο μία -ολιγόλεπτη-εμφάνιση στη νίκη επί της Ρέντινγκ για το Κύπελλο Αγγλίας λίγο πριν ανασταλούν οι διοργανώσεις λόγω της πανδημίας.

Παρόλα αυτά επιθυμία του τέως μπακ του Ολυμπιακού είναι να συνεχίσει στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ:

«Θα ήθελα να μείνω στο Σέφιλντ γιατί ο προπονητής πιστεύει σε μένα. Έχει ένα σχέδιο και είναι πολύ σημαντικό για μένα να παίξω παιχνίδια για να μπορέσω να γίνω ακόμα καλύτερος », δήλωσε ο Ρέτσος στο Kicker.

Το συμβόλαιο της Ρέτσου με την ομάδα της Μπουντεσλίγκα λήγει το 2022. Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρος εάν η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να πληρώσει τη Λεβερκούζεν για να τον αποκτήσει.

Εν τω μεταξύ, η Sport.de αναφέρει ένα άλλο σενάριο για τον Ρέτσο: Νέο δανεισμό στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μετά το καλοκαίρι.

Το ότι η Λεβερκούζεν δεν τον θέλει φαίνεται και από τα λόγια του διευθύνοντα συμβούλου της Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ: «Ο Πάνος χρειάζεται μια ομάδα που θα του δίνει τη δυνατότητα να παίζει. Αυτό είναι σημαντικό για την καριέρα του» είπε.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα