«Θέλει τον Ουσίγιος στη Φενέρμπαχτσε ο Πελεγκρίνι»

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε επαφές με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ωστόσο ο Χιλιανός προπονητής φαίνεται να θέλει στο πλευρό του τον άλλοτε τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Μάριο Ουσίγιος. 

Σκοπός της Φενέρμπαχτσε είναι να φέρει στον πάγκο της έναν προπονητή που θα κάνει τι διαφορά ο οποίος θα επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή του τούρκικου πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Αλί Κοτς, θέλει να δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα και είναι διατεθειμένος να «ρίξει» πολλά λεφτά ενόψει της νέας σεζόν.

Στο πλάισιο αυτό σύμφωνα με δημοσιεύματα ο μεγάλος στόχος του είναι να φέρει στην τεχνική ηγεσία της Φενέρ τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, με τον οποίο έχουν ήδη υπάρξει επαφές. Ο Χιλιανός προπονητής είναι θετικός στη μετακίνηση του στην Τουρκία και τη Φενέρ αλλά θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο και κυρίως έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά και που συνεργάστηκαν μαζί στη Γουέστ Χαμ.

Ο λόγος για τον Μάριο Ουσίγιος, τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού. Οι δύο τους γνωρίζονται πολύ καλά καθώς ήταν μαζί στη Γουέστ Χαμ από την οποία αποχώρησαν αμφότεροι τη φετινή σεζόν.

Ωστόσο, όπως κάνουν λόγο Μέσα της Τουρκίας, δεν υπάρχει προς το παρόν κάτι προχωρημένο, παρόλα αυτά γίνεται λόγος για επιθυμία του Πελεγκρίνι να είναι και ο Ουσίγιος στη Φενέρ την επόμενη σεζόν.

Από εκει και πέρα ακόμα και αν δεν υπάρξει deal για τον Αργεντινό τεχνικό διευθυντή, θεωρούν δεδομένο πως θα υπάρξει συνεργασία τόσο για την επίτευξη της συμφωνίας με τον Χιλιανό τεχνικό αλλά και για το μέλλον σε τυχόν μεταγραφικούς στόχους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα