FIFA: Έρευνα για τη μεταγραφή του Φερνάντες από την Σπόρτινγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η FIFA διεξάγει έρευνα για τη μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από καταγγελία της Σαμπντόρια ότι δεν έχει λάβει το ποσοστό μεταπώλησης από την Σπόρτινγκ που της αναλογεί.

Η μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντεζ από την Σπόρτινγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο του 2019 ερευνάται από την FIFA. Όπως αναφέρει το ESPN, η Σαμπντόρια κατήγγειλε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ότι δεν έλαβε το συμφωνηθέν ποσό μεταπώλησης από τους Πορτογάλους.

Ο 25χρονος χαφ είχε πωληθεί στην Σπόρτινγκ αντί 9.700.000 ευρώ, με τη Σαμπντόρια να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 10%. Από την πορτογαλική ομάδα στη συνέχεια πουλήθηκε στους «κόκκινους διαβόλους» έναντι 55 εκατ. ευρώ, από τα οποία πάντως η ιταλική ομάδα δεν φέρεται να καρπώθηκε το ποσό που της αναλογεί.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Σπόρτινγκ αρνείται τις σχετικές κατηγορίας, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει συμβεί οτιδήποτε αξιόποινο. Ωστόσο, εκπρόσωπος της FIFA επιβεβαίωσε πως η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και το επόμενο διάστημα θα γίνει γνωστό αν η καταγγελία της Σαμπντόρια ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα