Ο Ντα Κόστα πηγαίνει τον Μπενσαρκί στην Τραμπζονσπόρ

Ο Ασράφ Μπενσαρκί καταλήγει στην Τραμπζονσπόρ όπως μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα και ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Μανουέλ Ντα Κόστα έχει σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Ο Ασράφ Μπενσαρκί είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει εμπλακεί με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα. Ο Μαροκινός εξτρέμ που αγωνίζεται στη Ζαμαλέκ μπλέχτηκε με τους Πειραιώτες, αλλά από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι το θέμα δεν ήταν τόσο σοβαρό.

Οι Τούρκοι έδειχναν να είναι το φαβορί για την απόκτηση του Μπενσαρκί και πλέον πράγματι ο παίκτης είναι πολύ κοντά στην Τραμπζονσπόρ. Αυτό μεταδίδουν τόσο οι Μαροκινοί όσο και οι Τούρκοι.

Στη γειτονική χώρα είχαν δείξει από την πρώτη ότι ασχολούνταν πολύ σοβαρά με τον παίκτη και ήθελαν πράγματι να τον πάρουν από τη Ζαμαλέκ εκμεταλλευόμενοι το οικονομικό πρόβλημα της αιγυπτιακής ομάδας.

Εδώ και λίγες ώρες στο Μαρόκο φέρνουν κι άλλες λεπτομέρειες στο προσκήνιο για τη μεταγραφή του Μπενσαρκί στην Τραμπζονσπόρ. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ πολύ σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή παίζει ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα που αγωνίζεται στην Τραμπζονσπόρ είναι αυτός που βρίσκεται σε επαφή με τον Ασράφ Μπενσαρκί και φέρεται να τον έχει πείσει να πει το "ναι" στην πρόταση που του έχει γίνει από τον τουρκικό σύλλογο. Η συμβολή του Ντα Κόστα στη μεταγραφή του Μπενσαρκί είναι καθοριστική, αφού ο παίκτης έχει πολύ καλή σχέση με τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού και φαίνεται πως τον έχει πείσει να μετακομίσει στην Τουρκία.

Πάντως ο Μαροκινός "μάγος" ποτέ δεν φαίνεται να απασχόλησε πραγματικά τον Ολυμπιακό. Περισσότερο από το εξωτερικό φούντωσαν οι φήμες και επί της ουσίας οι Πειραιώτες δεν ασχολήθηκαν σοβαρά με τον Μπενσαρκί.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα