Μάντσεστερ Σίτι: Υπάρχει απόσταση με Μπάγερν για Σανέ, αλλά...

Ο Λερόι Σανέ έχει συμφωνήσει με την Μπάγερν Μονάχου για πενταετές συμβόλαιο. Υπάρχει ακόμα απόσταση μεταξύ του γερμανικού συλλόγου και της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά το ντιλ δεν θα χαλάσει...

Ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει το περσινό καλοκαίρι λόγω του τραυματισμού του Λερόι Σανέ θέλει να κάνει φέτος η Μπάγερν Μονάχου με την απόκτηση του μεσοεπιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι. Ο παίκτης έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τους Βαυαρούς, όμως υπάρχει ακόμα απόσταση με τους «πολίτες».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Athletic», η πρώτη πρόταση του γερμανικού συλλόγου ανερχόταν στα 40 εκατομμύρια ευρώ, πόσο το οποίο απέχει αρκετά από τα «θέλω» της Σίτι, η οποία δεν προτίθεται να ξεπουλήσει τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, με δεδομένο ότι ούτως ή άλλως η συνεργασία του Σανέ με τη Σίτι ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, η μετακίνησή του στο Μόναχο φαντάζει η μοναδική λύση για τους «πολίτες».

Οι δύο έχουν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε όλες οι πλευρές να είναι ευχαριστημένες. Υπάρχει, όπως είπαμε, απόσταση ακόμα, η οποία πρέπει να καλυφθεί, ωστόσο είναι συμφέρον για όλους να ολοκληρωθεί άμεσα το ντιλ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα