«Τσεκάρει»... διαμαντάκι της Σάλκε ο Σόλσκιερ

Στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φαίνεται να βρίσκεται ο ταλαντούχος επιθετικός της Σάλκε, Ραμπί Ματοντό. 

«Διαμαντάκι» της Σάλκε έχει βάλει στο... μάτι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Συγκεκριμένα στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο νεαρός επιθετικός της Σάλκε, Ραμπί Ματοντό. Όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα η ομάδα του Μάντσεστερ παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Ουαλού και είναι έτοιμη να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους «Βασιλικούς Μπλε», εφόσον δεν έχει αίσιο τέλος η μεταραφή του Τζέιντον Σάντσο που αποτελεί έναν εκ των βασικών στόχων της αγγλικής ομάδας.

Ο Ματοντό όταν έκαν τα πρώτα του βήματα θεωρούταν ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα της Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα των «Πολιτών», με αποτέλεσμα η Σάλκε να τον κάνει δικό της τον Ιανουάριο του 2019, ενώ σε αυτόν τον σχεδόν ένα χρόνο που βρίσκεται στην γερμανικό σύλλογο έχει καταφέρει να εντυπώσιασει με τις εμφανίσεις του στην Bundesliga.

Από την μεριά τους οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον 19χρονο ταλαντούχο επιθετικό, ενώ ο ίδιος ο Σόλσκιερ έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητες του εν λόγω ποδοσφαιριστή.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα