Πώς ο πρόεδρος οπαδών της Ντόρτμουντ στο Λονδίνο παρακολούθησε το Ολυμπιακός - Γουλβς 1-1

Ο πρόεδρος του κλαμπ οπαδών της Ντόρτμουντ στο Λονδίνο περιγράφει πώς είδε το ντέρμπι με τη Σάλκε, αλλά και το Ολυμπιακός - Γουλβς!

Ο Μπεν ΜακΦέιντιαν είναι πρόεδρος του κλαμπ οπαδών της Ντόρτμουντ στο Λονδίνο. Το Σάββατο (16/5) παρακολούθησε στην τηλεόραση το ντέρμπι της ομάδας του με τη Σάλκε που έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Οι εντυπώσεις του; Δεν του άρεσε καθόλου αυτό που είδε και χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς όπως «βαρετό», «μυστηριώδες», «περίεργο», «διόλου ελκυστικό» για να περιγράψει το θέαμα που πρόσφεραν οι δυο ομάδες (η Ντόρτμουντ νίκησε 4-0).

Στη συνέντευξη που έδωσε στην yorkshirepost ο ΜακΦέιντιαν είπε ότι τα μέλη του κλαμπ είδαν το ματς στο Λονδίνο μέσω τηλεδιάσκεψης (zoom meeting): «Πανηγυρίσαμε τα γκολ μαζί και αυτό ήταν πολύ διασκεδαστικό» είπε.

Και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία σε τόσες πολλές πτυχές της ζωής μας... Οι παίκτες πήγαν αυθόρμητα στο «Yellow Wall» (το διάσημο kop του στο γήπεδο της Ντόρτμουντ) στο τέλος. Το «You'll Never Walk Alone» παίχτηκε στην αρχή και ακολούθησαν όλα τα άλλα τραγούδια».

Ο ΜακΦέιντιαν τόνισε ότι «εμείς οι οπαδοί πρέπει να κάνουμε θυσίες μένοντας στο σπίτι. Είναι τόσο τρομακτικό και περίεργο για εμάς όσο για αυτούς που συμμετέχουν στον αγώνα. Αν πρέπει να παρακολουθούμε βαρετά παιχνίδια, θα το κάνουμε αυτό. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι».

Ο πρόεδρος του κλαμπ οπαδών της Ντόρτμουντ στο Λονδίνο έκανε και μια αποκάλυψη που αφορά στον Ολυμπιακό. Είπε συγκεκριμένα:

«Παρακολούθησα τον αγώνα της Γουλβς εναντίον του Ολυμπιακού (που έγινε με κλειστές πόρτες στο Europa League κι έληξε 1-1) τον Φεβρουάριο και ήταν εντελώς νεκρό. Χρειάστηκε να βάλω μουσική...»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα