Τραυματίστηκε ο Ρολάντο!

Άτυχος στάθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της Μαρσέιγ για το Σαμπιονά ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, ο οποίος αντικαταστάθηκε υποβασταζόμενος.

Ένας από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού φέρεται να είναι ο Ρολάντο. Ο 32χρονος στόπερ μένει ελεύθερος από τη Μαρσέιγ και τα γαλλικά Μέσα τον εμπλέκουν με τους Πειραιώτες. Και το μεσημέρι του Σαββάτου υπήρχαν ρεπορτάζ στη Γαλλία με αφορμή τον Ρολάντο.

Ο Πορτογάλος ήταν βασικός στο παιχνίδι της Μαρσέιγ με την Αμιάν, αλλά στάθηκε άτυχος. Στο 78’ της αναμέτρησης με την Αμιάν αντικαταστάθηκε από τον Ανκίσα. Δύο λεπτά νωρίτερα ο Ρολάντο βρέθηκε στο έδαφος και σφάδαζε.

Αμέσως το ιατρικό επιτελείο της ομάδας της Μασσαλίας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ο ποδοσφαιριστής έφυγε για τα αποδυτήρια υποβασταζόμενος. Δεν μπορούσε καλά-καλά ούτε το πόδι του να πατήσει.

Σύμφωνα με τη lequipe ο Ρολάντο φαίνεται να έχει πάθει ζημιά στο γόνατο του, αλλά αυτό είναι μία εκτίμηση που γίνεται σύμφωνα με όσα φάνηκαν τη στιγμή του τραυματισμού. Ο παίκτης φαίνεται να έχει τραυματιστεί μόνος του στη φάση, αφού όπως γράφουν στις live περιγραφές τους οι Γάλλοι έκανε κακή υποδοχή της μπάλας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα