Κλοπ: «Πάρα πολύ άδικο, εάν υπάρξει ακύρωση της σεζόν»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις αλλά και το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η σεζόν.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις αλλά και το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η σεζόν, τη στιγμή μάλιστα που οι «κόκκινοι» βρίσκονται ένα βήμα πριν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, στην Αγγλία, τις τελευταίες ώρες γίνεται λόγος πως ήδη η Λίβερπουλ θα ήταν πρωταθλήτρια, εάν και εφόσον δεν είχε ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού, αφού ο φετινός μαραθώνιος υπό κανονικές συνθήκες θα ολοκληρωνόταν την περασμένη Κυριακή.

«Υπάρχουν χειρότερα πράγματα στη ζωή απ’ το να μην γίνεις πρωταθλητής» τόνισε αρχικά ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ και έσπευσε αμέσως να συμπληρώσει πως «εάν ωστόσο, υπάρξει ακύρωση της σεζόν θα αισθανόμουν προσωπικά πως όλο αυτό θα ήταν πάρα πολύ άδικο. Ως άνθρωπος του αθλητισμού, αυτό είναι το χειρότερο σενάριο για μένα: ότι η σεζόν να κηρύσσεται άκυρη και ως εκ τούτου “ κενή”».

Ο προπονητής της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε απόλυτα την ομόφωνη απόφαση των συλλόγων του Αγγλικού πρωταθλήματος να ξεκινήσουν ξανά τις προπονήσεις σε μικρές ομάδες.

«Κανείς δεν θα μολυνθεί στα προπονητικά μας κέντρα. Θα είναι τα ασφαλέστερα μέρη διαμονής. Εάν οι παίκτες πάνε σπίτι μετά και ακολουθήσουν με πειθαρχία τους κανόνες της απομόνωσης στο σπίτι, τότε είναι εφικτό για όλους να παίξουμε ξανά τα παιχνίδια» τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα