«Η Βίλεμ θέλει τον Βρουσάι, αλλά με λιγότερα χρήματα»

Από την Ολλανδία προκύπτει ότι η Βίλεμ θέλει να κρατήσει τον Μάριο Βρουσάι στις τάξεις της, αλλά με λιγότερα χρήματα και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

Πριν ενάμιση χρόνο ο Ολυμπιακός παραχώρησε δανεικό στη Βίλεμ τον Μάριο Βρουσάι. Ο Έλληνας εξτρέμ τους πρώτους του μήνες στην ομάδα του Τίλμπουργκ ήταν εξαιρετικός και ανάγκασε τους Ολλανδούς να μιλάνε για ένα σπουδαίο ταλέντο.

Η φετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε το ίδιο καλά για τον νεαρό εξτρέμ, του οποίου ο δανεισμός ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και θα πρέπει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Η Βίλεμ σύμφωνα με νέο δημοσίευμα των Ολλανδών θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις.

Υπήρχε άλλωστε μία οψιόν αγοράς την οποία αν ήθελε η ομάδα του Τίλμπουργκ θα μπορούσε να ενεργοποιήσει. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ολλανδών η Βίλεμ έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για να ρίξει το ποσό.

Λέγεται ότι η οψιόν αγοράς ήταν στο 1 εκατ. ευρώ, αλλά η Βίλεμ δεν σκοπεύει να δώσει αυτά τα χρήματα για να κάνει δικό της τον Βρουσάι. Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής πρόσφατα δήλωσε ότι θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στη Βίλεμ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα