Σάντσες: «Έχασα την αυτοπεποίθησή και την χαρά μου για το ποδόσφαιρο με τον Μουρίνιο»

Η θητεία του Αλέξις Σάντσες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κύλησε όπως ο ίδιος θα περιμένε και ο Χιλιανός επιθετικός της Ίντερ έριξε ουσιαστικά γι' αυτό μερίδιο ευθύνης στον Ζοζέ Μουρίνιο. 

Η θητεία του Αλέξις Σάντσες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα έλεγε κανείς πως κρίνεται ακριβώς πετυχημένη. Ο Χιλιανός που είχε μετακομίσει με μεγάλες φιλοδοξίες στο «Ολντ Τράφορντ» από την Άρσεναλ, ουσιαστικά δεν κατάφερε να κερδίσει το σεβασμό των οπαδών των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Χιλιανός δεν διένυσε και τις καλύτερες του ημέρες στο Μάντσεστερ και ένας από τους λόγους ήταν η σχέση που είχε με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Σάντσες μετακόμισε από την Άρσεναλ στη Γιουνάιτεντ, όταν ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν στη τεχνική ηγεσία και μετά από αρκετές κόντρες που είχε μαζί του, αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Μάλιστα, ο επιθετικός της Ίντερ σε δηλώσεις του υποστήριξε πως είχε χάσει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Ζοζέ Μουρίνιο αλλά και την αυτοπεποίθησή του ως ποδοσφαιριστής: «Λέω τα πράγματα όπως είναι. Ο Μουρίνιο είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο με τον τρόπο που προπονεί, με τον τρόπο που μελετά βίντεο, με τον τρόπο που κάνει τα πράγματα», ανέφερε αρχικά στο BBC για να συνεχίσει:

«Αλλά τότε, στην ομάδα υπήρχε αυτό το συναίσθημα ότι μία ήσουν στο ρόστερ και μία ήσουν εκτός. Μερικές φορές δεν έπαιζα, μετά έπαιζα. Μετά πάλι το ίδιο. Ως ποδοσφαιριστής μετά από ένα σημείο χάνεις την εμπιστοσύνη προς τον προπονητή σου αλλά και την αυτοπεποίθηση σου. Είχα χάσει τη χαρά μου για το ποδόσφαιρο».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα