Ζαμοράνο: «Ο Λαουτάρο είναι το μέλλον της Ίντερ και θα παραμείνει στο Μιλάνο»

Ο Ιβάν Ζαμοράνο θεωρεί πως ο Λαουτάρο Μαρτίνες θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Ίντερ, παρά το... πρέσινγκ της Μπαρτσελόνα προς τον Αργεντινό επιθετικό. 

Την πεποίθησή του πως ο Λαουτάρο Μαρτίνες θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ, παρά το έντονο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο Ιβάν Ζαμοράνο.

Ο 53χρονος Χιλιανός, o οποίος φόρεσε στην καριέρα του τη φανέλα των «νερατζούρι» μίλησε για το μεταγραφικό... σίριαλ του καλοκαιριού και εκτίμησε πως ο Αργεντινός επιθετικός των Μιλανέζων δεν θα φύγει από την Ίντερ, ακόμη και αν αποκτηθεί ο Έντινσον Καβάνι από την ιταλική ομάδα.

«Ο Μαρτίνες είναι το μέλλον της Ίντερ και θα παραμείνει στο Μιλάνο. Μπορεί να ενδιαφέρει την Μπαρτσελόνα, αλλά αυτή δεν είναι σε θέση να δώσει πάνω από 100 εκατομμύριαευρώ, όταν κι αυτή αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, λόγω της πανδημίας», τόνισε ο Ζαμοράνο αρχικά και συμπλήρωσε:

«Ακόμη κι αν αποκτηθεί ο Καβάνι δεν πιστεύω πως ο Μαρτίνες θα φύγει. Ο Αλέξις Σάντσες θα επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Καβάνι θα είναι ο αντικαταστάτης του. Η Ίντερ θα είναι μεταξύ των κορυφαίων ομάδων στον κόσμο τα επόμενα χρόνια, λόγω της δουλειάς του Αντόνιο Κόντε, και ο Μαρτίνες θέλει να είναι μέλος αυτής της ομάδας».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα