Διαμαντάκος: Επιβεβαιώνει τη μεταγραφή στην Χάιντουκ Σπλιτ

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Χάιντουκ Σπλιτ, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος, δια στόματος του εκπροσώπου του, Θεόφιλου Καρασαββίδη στον κροατικό Τύπο.

Το τελευταίο διάστημα πλήθαιναν οι φήμες ότι ο Δημήτρης Διαμαντάκος θα αποχωρήσει από την Σανκτ Πάουλι για την κροατική Χάιντουκ Σπλιτ. Πλέον η επιβεβαίωση ήρθε από το περιβάλλον του Έλληνα ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα από τον εκπρόσωπό του.

Όπως δήλωσε ο Θεόφιλος Καρασαββίδης στην 24 Sata, ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού τα έχει βρει σε όλα με την Χάιντουκ: «Ο Δημήτρης θα είναι παίκτης της Σεντ Πάουλι μέχρι τις 30 Ιουνίου και στη συνέχεια θα μετακομίσει στην Χάιντουκ. Η Χάιντουκ είναι σπουδαίο κλαμπ γνωστό σε όλη την Ευρώπη το οποίο συμμετέχει κάθε χρόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Βρισκόμασταν σε επαφές για αρκετό διάστημα και όταν μας κάλεσε ο Ιβάν Πορομπίγια (σ.σ. τεχνικός διευθυντής της ομάδας) δεν το σκεφτήκαμε δεύτερη φορά».

Στον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Διαμαντάκος θα δουλέψει υπό τις οδηγίες του Ιγκόρ Τούντορ, ενώ θα έχει συμπαίκτη τον γνώριμο στην Ελλάδα Ζάιρο από τις θητείες του σε ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα