«Όχι» της Μπαρτσελόνα στην Ντόρτμουντ για Φατί

Αρνητική ήταν η απάντηση της Μπαρτσελόνα στην Ντόρτμουντ για τον δανεισμό του Ανσού Φατί.

Η Ντόρτμουντ θέλησε να αποκτήσει τον Ανσού Φατί ως δανεικό, αφού όπως όλα δείχνουν θα παραχωρήσει τον Τζέιντον Σάντσο, αλλά η απάντηση της Μπαρτσελόνα στη σχετική γερμανική πρόταση ήταν αρνητική. Στη Βαρκελώνη δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον 17χρονο, στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν το μέλλον της Μπάρτσα.

Η επικείμενη πώληση του Σάντσο το καλοκαίρι έχει οδηγήσει την Μπορούσια σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του και έτσι προσέγγισε την καταλανική ομάδα για τον 17χρονο άσο. Ο νεαρός επιθετικός, πολιτογραφημένος Ισπανός, με καταγωγή από τη Γουινέα-Μπισάου, εντυπωσίασε με τις φετινές εμφανίσεις του, αλλά δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει μια θέση στη βασική ενδεκάδα των «μπλαουγκράνα».

Έτσι, η Ντόρτμουντ ζήτησε την απόκτηση του Φατί ως δανεικού για ένα χρόνο, αλλά η διοίκηση της Μπαρτσελόνα απάντησε αρνητικά, σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα της Βαρκελώνης «Sport». Ο Φατί έχει συμβόλαιο έως το 2022 και οψιόν επέκτασης για άλλα δύο χρόνια, αλλά και ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 400 εκατομμύρια ευρώ!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα