Τελειώνει του Γκουστάβο Μάια στην Μπαρτσελόνα

Ο Ντανίλο Σίλβα, ατζέντης του Βραζιλιάνου ακραίου επιθετικού της Σάο Πάουλο, Γκουστάβο Μάια, επιβεβαίωσε την επιθυμία της Μπαρτσελόνα να αποκτήσει αυτόν τον μήνα τον παίκτη έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής μεταγραφής βρίσκεται πλέον η Μπαρτσελόνα, που ενδεχομένως να παίξει καθοριστικό ρόλο στο σίριαλ της επιστροφής του Νεϊμάρ στον σύλλογο από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο ατζέντης του 19χρονου επιθετικού της Σάο Πάουλο, Γκουστάβο Μάια, επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του τις συζητήσεις των «μπλαουγκράνα» για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή, όπως επίσης και την πρόθεση των Καταλανών να καταβάλουν το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ που ορίζει η ρήτρα αποδέσμευσής του.

Αναλυτικότερα, με το συγκεκριμένο ποσό ο σύλλογος της Βαρκελώνης θα αποκτήσει το 70% των δικαιωμάτων του ταλαντούχου παίκτη, ενώ το υπόλοιπο 30% θα παραμείνει στην κατοχή της Σάο Πάουλο, με την οποία ο Μάια έχει συμβόλαιο έως το 2022.

Για τον νεαρό άσο έντονο ενδιαφέρον υπήρχε παράλληλα από την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και την Λίβερπουλ, ωστόσο η Μπαρτσελόνα πρόλαβε τελικά τους «πρωτευουσιάνους» και τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ και σύμφωνα με τον ατζέντη του παίκτη θα ολοκληρώσει την μεταγραφή αυτόν τον μήνα.

«Ξέρουμε ότι η Μπαρτσελόνα θα ολοκληρώσει την μεταγραφή. Μιλήσαμε και πρόσφατα με την ομάδα και από την Δευτέρα (σ.σ. χθες) ο Μάια ξεκίνησε ήδη ισπανικά μαθήματα ώστε να είναι προετοιμασμένος. Υπήρξαν και άλλες ομάδες που επικοινώνησαν μαζί μας τους τελευταίους μήνες, αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν είχε καμία αμφιβολία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πάντα ήθελε να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα», είπε ο Ντανίλο Σίλβα σε δηλώσεις του στα Μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας.

Για το σχετικό θέμα ο διευθυντής της Σάο Πάουλο, Αλεχάντρε Πασάρο, σημείωσε: «Η Μπαρτσελόνα έχει προθεσμία μέχρι τις 30 Ιουνίου για να αποφασίσει τι θα κάνει τελικά. Η La Liga πρόκειται να ξεκινήσει και πάλι και περιμένουμε να μας απαντήσουν για το αν θα φύγει τελικά ο παίκτης από εμάς».

Ο Γκουστάβο Μάια διακρίνεται για την ταχύτητά του και την υψηλή τεχνική του με την μπάλα. Επιπρόσθετα, αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αν και μπορεί να παίξει και ως κεντρικός επιθετικός.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα