Η Ρόμα σνόμπαρε Λαουτάρο και τώρα το μετανιώνει

Ο Λουίς Ρούτσι γνωστός μάνατζερ στην Ιταλία αποκάλυψε ότι η Ρόμα είχε την ευκαιρία να αγοράσει τον Λαουτάρο πριν από την Ίντερ

Γνωστός μάνατζερ στην Ιταλία αποκάλυψε ότι η Ρόμα είχε την ευκαιρία να πάρει τον Λαουτάρο πριν την Ίντερ. Κάτι που σίγουρα στην Ρώμη θα το έχουν μετανιώσει με την εξέλιξη που έχει ο ποδοσφαιριστής και τα χρήματα που θα μπορούσαν να βάλουν στο ταμείο τους αν πουλούσαν τον Λαουτάρο.


Ο Λουίς Ρούτσι μίλησε στην σελίδα «tuttomercatoweb» προχώρησε στην αποκάλυψη ότι η Ρόμα θα μπορούσε να αγοράσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες πρίν δυο χρόινα. Μάλιστα αποκάλυψε και το ποσό που θα είχε δώσει η Ρόμα για να τον κάνει δικό της. με αυτό να ανέρχεται στο ποσό των μόλις 8 εκατομμυρίων ευρώ, ειδικά σε σχέση αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Αργεντινός φορ τώρα έχει ρήτρα στα 111 εκατ. ευρώ.


«Προσέφερα τον Λαουτάρο Μαρτίνες στην Ρόμα τον Ιανουάριο του 2018 για 8 εκατ. ευρώ. Αυτή ήταν η ρήτρα αποδέσμευσής του από την Ράσινγκ εκείνη τη στιγμή, αλλά οι τζιαλορόσι δεν έκαναν χρήση του δικαιώματος που είχαν» ανέφερε.

Ο γνωστός μάνατζερ αναφέρθηκε ότι και η Ατλέτικο είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Αργεντινό χωρίς να προχωρήσει το θέμα και κατέληξε

«Στις 20 Ιανουαρίου του 2018 ο πρόεδρος της Ράσινγκ άλλαξε το ποσό της ρήτρας, την ανέβασε στα 20.000.000 ευρώ και ύστερα ήρθε η Ίντερ και τον απέκτησε».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα