Ίντερ: Μετά το «όχι» του Καβάνι κοιτάει τον Μοράτα

Η Ίντερ θέλησε να αποκτήσει τον Έντισον Καβάνι με εκείνον να είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Έτσι οι Ιταλοί στρέφονται στην λύση του Αλβάρο Μοράτα

Στην Ίντερ ήδη ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Λαουτάρο και έκαναν την πρώτη τους κίνηση για να αποκτήσουν τον Έντισον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός έριξε «άκυρο» στους Ιταλούς και τώρα η πλευρά της Ίντερ σκέφτεται ως επόμενη λύση την απόκτηση του Αλβάρο Μοράτα. Η Ατλέτικο αν αποκτήσει τον Καβάνι φαίνεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον ισπανό φορ.

«Όχι» του Καβάνι στην Ίντερ - Θέλει Ισπανία!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες οδεύει προς την Βαρκελώνη και οι διοικούντες την Ιντερ αναζητούν τον ιδανικό αντικαταστάτη του Αργεντινού επιθετικού. Πολύ... ψηλά στον κατάλογο των υποψηφίων, φαίνεται πως βρίσκεται ο Αλβάρο Μοράτα, μετά την αρχική άρνηση του Έντισον Καβάνι, ο οποίος προτιμά να μετακομίσει στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Tuttosport», σε περίπτωση απόκτησης του Ουρουγουανού επιθετικού, οι «ροχιμπλάνκος» είναι διατεθειμένοι να απελευθερώσουν τον 27χρονο Μοράτα, ο οποίος μετρά 17 γκολ σε 47 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα