Γιουβέντους - Μίλαν 0-0: Στον τελικό του Κυπέλλου οι «μπιανκονέρι»

Στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας προκρίθηκε η Γιουβέντους που απέκλεισε τη Μίλαν χάρη στο 1-1 του πρώτου ημιτελικού στο Μιλάνο. 

Με λευκή ισοπαλία ξεκίνησε ξανά η δράση στην Ιταλία καθώς η Γιουβέντους έμεινε στο 0-0 με τη Μίλαν στο Τορίνο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι «μπιανκονέρι» ωστόσο ήταν αυτοί που προκρίθηκαν στον τελικό μιας και το πρώτο παιχνίδι στο Μιλάνο είχε ολοκληρωθεί 1-1.

Γιουβέντους - Μίλαν: Έχασε πέναλτι ο Ρονάλντο (vid)

Στο αγωνιστικό σκέλος οι «ροσονέρι» ήθελαν να βάλουν ένα γρήγορο γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν. Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν μαξιλαράκι ασφαλείας αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Μάλιστα στη συνέχεια της φάσης ο Ρέμπιτς, θέλοντας να βγάλει τους φιλοξενούμενους στην αντεπίθεση, έπεσε άτσαλα πάνω στον Ντανίλο με αποτέλεσμα να αντικρίσει την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι κατάφερε να διαχειριστεί τον ρυθμό του παιχνιδιού και να φτάσει στο τέλος στην πολυπόθητη πρόκριση.

Το Σάββατο (13/6) θα διεξαχθεί η άλλη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης ανάμεσα στη Νάπολι και την Ίντερ. Οι «παρτινοπέι» θα υπερασπιστούν στην έδρα τους το 1-0 του πρώτου αγώνα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη Γιουβέντους στον τελικό.

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Μπουφόν, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Άλεξ Σάντρο, Μπεντανκούρ, Πιάνιτς (62' Ραμπιό), Ματουιντί (62' Κεντίρα), Ντάγκλας Κόστα (62' Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Κόντι (88' Σελεμέκερς), Κίερ, Ρομανιόλι, Καλάμπρια (88' Λαξάλτ), Κεσί (82' Κολόμπο), Μπενασέρ, Πακετά (82' Κρούνιτς), Τσαλχάνογλου, Μποναβεντούρα (52' Λεάο), Ρέμπιτς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα