Νάπολι - Ίντερ 1-1: Στον τελικό οι «παρτενοπέι» με ιστορικό ρεκόρ Μέρτενς!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντρις Μέρτενς, η Νάπολι έμεινε στο 1-1 με την Ίντερ, όμως πανηγύρισε την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας χάρις στο 0-1 του πρώτου αγώνα. 

Η Νάπολι θα είναι η δεύτερη ομάδα που θα δώσει το παρών στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι «παρτενοπέι», στη ρεβάνς του Μιλάνου, έμειναν στο 1-1 στο Σαν Πάολο με την Ίντερ, όμως χάρις στη νίκη τους (0-1) στο πρώτο παιχνίδι κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Γιουβέντους.

Γιουβέντους - Μίλαν 0-0: Στον τελικό του Κυπέλλου οι «μπιανκονέρι»

Όσον αφορά το παιχνίδι, η Ίντερ κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Έρικσεν, ο οποίος έφερε και παλι τα πράγματα σε απόλυτη ισορροπία. Παρόλα αυτά ο Ντρις Μέρτενς είχε άλλη άποψη. Ο Ολλανδός επιθετικός των γηπεδούχων ισοφάρισε στο 41' σε 1-1 -που έμελε να είναι και το τελικό σκορ- και «καθάρισε» ουσιαστικά την πρόκριση.

Αυτό ήταν ένα ιστορικό γκολ για τον Ντρις Μέρτενς καθώς ο έμπειρος στράικερ έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Ναπολιτάνων. Συγκεκριμένα, έφτασε τα 122 γκολ με τους «παρτενοπέι» και ξεπέρασε τον Μάρεκ Χάμσικ.

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Κουλιμπαλί, Μαξίμοβιτς, Χισάι, Ντι Λορέντζο, Ζιελίνσκι (84' Άλαν), Ντέμε, Ελμάς (65' Ρουίθ), Ινσίνιε (85' Γιουνές), Πολιτάνο (65' Καγιεχόν), Μέρτενς (74' Μίλικ).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι (88' Ρανόκια), Σκρίνιαρ, Μπαστόνι, Γιανγκ (73' Μπιράγκι), Καντρέβα (73' Μόουζες), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Έρικσεν (88' Σένσι), Λουκάκου, Μαρτίνεζ (72' Σάντσεζ).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα