Premier League: Χωρίς ball boys οι αγώνες - Tι γίνεται όταν η μπάλα πάει στην εξέδρα (pic)

H Premier League έκανε γνωστά τα μέτρα που θα ισχύσουν για την προστασία από τον κορονοϊό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος 

Τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών στη μετά κορονοϊό εποχή είναι διαφορετικά όπως διαπιστώσαμε και στους αγώνες της Super League.

H Premier League που ξεκινά αύριο (17/6) έχει πάρει με τη σειρά της τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των αγωνιζομένων-και όχι μόνο από τον κορονοϊό. Μερικά από αυτά:

Οι πάγκοι θα επεκταθούν για να επιτρέψουν την κοινωνική αποστασιοποίηση. Αυτό θα γίνει με τη χρήση εξτρά καθισμάτων δίπλα στον πάγκο ή την ανακατανομή καθισμάτων ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη απόσταση.

Όσοι βρίσκονται στην τεχνική περιοχή πρέπει να διατηρούν κοινωνικές αποστάσεις. Ζώνες που θα επισημαίνονται θα τους καθοδηγούν.

Καθώς δεν θα υπάρχουν μπολ μπόις και μπολ γκερλς, οπότε η μπάλα πηγαίνει στην εξέδρα ο διαιτητής θα αποφασίζει εάν μπορεί να... επιστρέψει χωρίς αξιοσημείωτη καθυστέρηση. Εάν όχι, θα επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν εφεδρικές μπάλες που θα είναι τοποθετημένες γύρω από τον αγωνιστικό χώρο.

Διαλείμματα για να ξεδιψάσουν οι παίκτες θα γίνονται στα μέσα κάθε ημιχρόνου. Δεν πρέπει να διαρκούν περισσότερο από ένα λεπτό, και οι παίκτες θα πίνουν από δικά τους μπουκάλια τους.

Εάν υπάρχει μόνο ένα τούνελ στο γήπεδο, οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας θα μπαίνουν πρώτοι στο γήπεδο και θα ακολουθούν εκείνοι της γηπεδούχου.

Για το VAR θα διαμορφωθεί ειδικός χώρος που να επιτρέπει την κοινωνική απόσταση.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα