Κορονοϊός: Θετικός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ που είχε πάει στο Παρτιζάν - Ερυθρός Αστέρας

Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ, Βούγιαντιν Σάβιτς, ο οποίος πριν μια εβδομάδα βρέθηκε στο γήπεδο για το Παρτιζάν - Ερυθρός Αστέρας για το Κύπελλο Σερβίας. 

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Βούγιαντιν Σάβιτς. Ο Σέρβος στόπερ της κυπριακής ομάδας, παρακολούθησε από κοντά το πρόσφατο ντέρμπι Παρτιζάν - Ερυθρός Αστέρας, το οποίο διεξήχθη με την παρουσία στις κερκίδες περίπου 15.000 οπαδών κι όπως όλα δείχνουν εκεί μολύνθηκε απο τον ιό.

Mε 15.000 οπαδούς το Παρτιζάν - Ερυθρός Αστέρας! (vids)

Ο 29χρονος στόπερ με δηλώσεις του διαβεβαίωσε πως δεν έχει έρθει σε επαφή με άλλους ποδοσφαιριστές, ούτε με άλλα μέλη του οικογενειακού του περιβάλλοντος πλην της συζύγου του η οποία επίσης νοσεί από τον κορονοϊό. Τα συμπτώματα του πάντως είναι ήπιας μορφής και όπως όλα δείχνουν το ξεπερνά χωρίς προβλήματα. Ο Σάβιτς δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Θέλω πω δημόσια πως έχω κορονοϊό. Νιώθω πολύ καλά. Πριν τέσσερις μέρες είχα ήπιο πυρετό ο οποίος έφυγε το πρωί. Τώρα δεν νιώθω τίποτα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι πως μετά το ντέρμπι του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν δεν ήρθα σε επαφή με κανέναν ποδοσφαιριστή. Επίσης δεν έχω δει τους γονείς μου γιατί δεν θέλω να ρισκάρω τίποτα. Είμαι καλά και ελπίζω να επανέλθω σύντομα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα