Η Άντερλεχτ θέλει να ξεφορτωθεί τον Βράνιες

Ο Όγκνιεν Βράνιες έχει συμβόλαιο με την Άντερλεχτ, αλλά οι Βέλγοι δεν έχουν σκοπό να τον κρατήσουν και ψάχνουν τρόπο να απαλαγούν από τον ιδιόρρυθμο Βόσνιο.

Ο περίεργος χαρακτήρας του Όγκνιεν Βράνιες παραμένει σοβαρό εμπόδιο για την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός έφυγε με επεισοδιακό τρόπο από την ΑΕΚ και επέστρεψε στην Άντερλεχτ, αλλά ούτε εκεί υπολογίζεται.

Η ομάδα των Βρυξελλών δεν τον έχει στο πλάνο της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Άντερλεχτ έως το 2022, αλλά φαίνεται πως δεν πρόκειται να το εξαντλήσει.

«Ο Βράνιες δεν θα δανειστεί και την επόμενη σεζόν. Ο σύλλογος θέλει να φύγει μόνιμα, αν και ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν φήμες ότι ο Βράνιες θα είχε άλλη μια ευκαιρία, αλλά τελικά δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση. Η Άντερλεχτ θέλει να απαλλαγεί απ’ τον μισθό του Βράνιες και επομένως ο έμπειρος αμυντικός πρέπει να ψάξει για άλλο κλαμπ», έγραψε βελγική ιστοσελίδα με την Άντερλεχτ να ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί τον Βράνιες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα