Premier League: «Λάθος οι πανηγυρισμοί έξω από το "Άνφιλντ" για τον τίτλο της Λίβερπουλ!»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Premier League καταδίκασε τις πανηγυριικές εκδηλώσεις των φίλων της Λίβερπουλ, την περασμένη εβδομάδα, έξω από το «Άνφιλντ», για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος μετά από 30 χρόνια

Παρότι έχει πέρασει μια εβδομάδα (και πλέον...) ακόμη συζητιέται το πρώτο πρωτάθλημα της Λίβερπουλ μετά από 30 χρόνια αποχής από την κορυφή του Αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο οι αναφορές δεν έχουν να κάνουν μόνο με επαίνους για το αγωνιστικό κομμάτι που οι «κόκκινοι» απέδιξαν την ανωτερότητα τους, αλλά και με την κίνηση των φίλων τους ν' αψηφήσουν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποιήσης μετά το τέλος του αγώνα της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι (2-1), που τους εξασφάλισε τον τίτλο.

Οι φίλοι των «ρεντς» γιόρτασαν το τέλος της αναμονής 3 δεκαετιών δίχως πρωτάθλημα, με συγκέντρωση, κατά χιλιάδες, έξω από το «Άνφιλντ» και κεντρικούς δρόμους του Λίβερπουλ, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς, να τους ψέγει:

«Είπα πως ο,τι συνέβη εκείνη τη νύχτα ήταν λυπηρό και λανθασμένο. Δεν ελέγχουμε τις πράξεις των ανθρώπων, σίγουρα, μπορεί κάποιος να πανηγυρίσει και τηρώντας την κοινωνική αποστασιοποιήση.

Πολλοί άνθρωποι άφησαν τα σπίτια τους με αυτή την πρόθεση και έτσι πιστεύω πως προφανώς η κατάσταση ξέφυγε, με τον ίδιο τρόπο που συμβαίνει με τις συγκεντρώσεις στις παραλίες και τα πάρτι στους δρόμους. Είμαστε σε συνεχή διάλογο με όλες τις ομάδες για αυτά τα ζητήματα, υπενθυμίζοντάς τους διαρκώς τις υποχρεώσεις τους και ξέρουμε πολύ καλά ότι τις λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα