Κλοπ: «Του χρόνου θα επιτεθούμε ξανά για τον τίτλο - Θέλουμε να κερδίσουμε τη Σίτι»

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο της την επόμενη χρονιά αλλά θα επιδιώξει να τον κατακτήσει ξανά.

Εδώ και λίγες μέρες η Λίβερπουλ κατέχει και πάλι τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην Premier League. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ανέβηκε και πάλι στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου ύστερα από 30 χρόνια και ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, δείχνει ήδη τη μεγάλη του δίψα και για την επόμενη χρονιά.

Συυγκεκριμένα, ο προπονητής των «κόκκινων» έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει της νέας σεζόν, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Την επόμενη σεζόν δεν θα υπερασπιστούμε τον τίτλο, θα επιτεθούμε για να τον κατακτήσουμε ξανά», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισε: «Η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι δυνατότερη του χρόνου, το ίδιο ισχύει και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι. Η Άρσεναλ δεν θα επαναπαυτεί, ούτε και η Λέστερ. Θα είναι όλες εκεί και προφανώς θα είναι δυνατές».

Από κει και πέρα, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Πέμπτης (2/7) την Μάντσεστερ Σίτι στο «’Ετιχαντ» και ο Κλοπ αναφέρθηκε στο «pasillo» που ετοιμάζουν οι «πολίτες» για να τιμήσουν την ομάδα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Είναι μια όμορφη κίνηση 100% αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν τη χρειαζόμαστε. Πάμε στην έδρα τους για να κερδίσουμε και όχι για να πανυγηρίσουμε για κάτι που έγινε πριν μία εβδομάδα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα