Βαλένθια: Υποψήφιοι για προπονητές οι Σίλβα και Βαλβέρδε

Η Βαλένθια αναζητάει τον νέο της προπονητή και ανάμεσα στους υποψήφιους βρίσκονται οι πρώην «ερυθρόλευκοι» Μάρκο Σίλβα και Ερνέστο Βαλβέρδε

Στην Βαλένθια ήδη κινούνται για προπονητή και ανάμεσα στους υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «νυχτερίδων» βρίσκονται η Μάρκο Σίλβα και Ερνέστο Βαλβέρδε που έχουν περάσει από την χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Έχοντας -όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Πορτογαλία- απομακρυνθεί το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της Μπενφίκα, δημοσιεύματα στην Ισπανία, φέρουν τον Πορτογάλο πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, ως υποψήφιο για την Βαλένθια.

Ο Σίλβα, άνεργος από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν απολύθηκε από την Έβερτον, είναι μαζί με τον -επίσης πρωήν προπονητή του Ολυμπιακού- Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και τον Σάντσες Κίκε Φλόρες, στον κατάλογο με τους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της ισπανικής ομάδας, όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός «once cero».

Μάλιστα, θυμίζει, ότι ο Μάρκο Σίλβα είχε βρεθεί... κοντά στον πάγκο τη Βαλένθια και το 2016, όταν αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα