Επιμένει η Τζένοα για Λισάντρο

Πολύ δυνατά ξαναμπαίνει για τον Λισάντρο Λόπες η Τζένοα. «Απέρριψε πρόσφατα πρόταση του Ολυμπιακού», λένε οι Πορτογάλοι.

Από τον Ολυμπιακό γίνεται τις τελευταίες μέρες μια προσπάθεια να αποκτηθεί ο Λισάντρο Λόπες από την Μπενφίκα, με την ελληνική και την πορτογαλική ομάδα να έχουν συμφωνήσει για τον ετήσιο δανεισμό του Αργεντινού στόπερ στους ερυθρόλευκους.

Το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο παίκτης που προτιμά το ιταλικό πρωτάθλημα. Χτες είχε αναφερθεί ενδιαφέρον της Λάτσιο, ενώ σήμερα η Record αναφέρει πως ο Λισάντρο δεν δέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού. Οι Ιταλοί το προχωρούν λέγοντας πως η Τζένοα - που εξ΄αρχής είχε δείξει μεγάλο ενδιαφέρον - ξαναμπαίνει δυναμικά για την απόκτηση του 29χρονου στόπερ.

Ένα σίριαλ που ο Ολυμπιακός επιχειρεί να το τελειώσει σύντομα και να είναι αυτός που τελικά θα κερδίσει τον έμπειρο αμυντικό. Εάν επιμείνει να διστάζει ο Λισάντρο, ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί με άλλες λύσεις, ενώ πάντοτε είναι ανοιχτό το ζήτημα του Ροντρίγκο Μολέδο, με διαφορετικές δυσκολίες εκεί. Την απροθυμία της Ιντερνασιονάλ να τον παραχωρήσει.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα