ΑΕΚ: Στην αποστολή της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Νταντσένκο!

Με τον νεαποκτηθένα Ουκρανό μπακ Όλεγκ Νταντσένκο, αλλά δίχως τους Λάτσι και Σβάρνα είναι η αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη

Βάσει ακόμη δύο απουσιών θα κληθεί να καταστρώσει τα σχέδια του για τον αγώνα του Κυπέλλου την Πέμπτη (19.30), στη Ριζούπολη, μ' αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μανόλο Χιμένεθ.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, στα Σπάτα, πριν τη ρεβάνς του 2-0 στο ΟΑΚΑ είδε τους Ζίγκα Λάτσι και Στράτο Σβάρνα (που την περασμένη Κυριακή ήταν βασικοί, στο κέντρο της άμυνας, στο Ηράκλειο, με τον ΟΦΗ) να επιδίδονται σ' ατομικό πρόγραμμα.

Ο πρώτος, λόγω μιας ενόχλησης στον δεξιό τετρακέφαλο, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό.

Το ίδιο έκανε και ο Έλληνας δεθνής στόπερ αλλά εκείνου έδειξε πρόβλημα στον τένοντα του δεξιού δικεφάλου.

Ατομικά συνέχισαν να γυμνάζονται και οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης, ενώ ο Μάριος Μιτάι ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα στο «Γ. Καμάρας» στην οποία συμπεριλήφθηκε, για πρώτη φορά, ο νεαποκτηθείς Ουκρανός δεξιός μπακ Όλεγκ Νταντσένκο.

Σε αυτήν βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα