Από τον Εθνικό στην Επισκοπή ο Κατσικοκέρης

Ο έμπειρος στράικερ που διακρίθηκε την προηγούμενη σεζόν στους Πειραιώτες ανακοινώθηκε επίσημα από τον κρητικό σύλλογο.

O AO Επισκοπής αποτελεί τον καινούργιο σταθμό στην καριέρα του Νίκου Κατσικοκέρη. Ο έμπειρος σέντερ φορ, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν διακρίθηκε με τη φανέλα του Εθνικού Πειραιά σκοράροντας μάλιστα πολλά κρίσιμα γκολ τόσο στην κανονική περίοδο όσο και στα πλέι οφ ανόδου, ανακοινώθηκε επίσημα από τον κρητικό σύλλογο τη Δευτέρα (16/7):

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει με πολλή μεγάλη χαρά την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Νίκου Κατσικοκέρη. Ο έμπειρος επιθετικός έρχεται στην ομάδα μας για να πετύχει –και ‘δω- μεγάλους στόχους. Ο Νίκος Κατσικοκέρης έχει γεννηθεί στις 19 Ιουνίου 1988 στην Αμφιλοχία και έχει ύψος 1.84μ.», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Επισκοπής για τον 30χρονο επιθετικό.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Κατσικοκέρης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια της Επισκοπής. Ο πρόεδρος κ. Νικολιδάκης μαζί με τον Στέλιο Κοζανίδη από το προπονητικό τιμ με προσέγγισαν με τον καλύτερο τρόπο. Όλα όσα είδα και άκουσα, ήταν πολύ κοντά στα "θέλω" μου. Μού έδειξαν να καταλάβω τον στόχο της εφετινής σεζόν που έχει η ομάδα αλλά και την προοπτική για το μέλλον και γι’ αυτό έκανα την κίνηση να έρθω στο Ρέθυμνο και την Επισκοπή».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα