Παυλίδης: Το μυαλό μας στην άνοδο

Ο Μπάμπης Παυλίδης μίλησε στους δημοσιογράφους στη media day της ομάδας επισημαίνοντας ότι η ομάδα είναι πανέτοιμη για το κομβικό ματς της Δευτέρας (12/03) απέναντι στον Εργοτέλη.

«Είναι καλή ομάδα ο Εργοτέλης, το είδαμε και χθες. Ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο που εμπιστεύεται. Είναι δύσκολο παιχνίδι για μας, γιατί όπως ξέρετε όλοι θέλουν να κερδίσουν. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι», δήλωσε ο μέσος του Άρη, Μπάμπης Παυλίδης στη media day, που διοργάνωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενόψει του Δευτεριάτικου αγώνα με τον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο εκ των αρχηγών του Άρη, τόνισε ακόμα:

Για τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες: «Και στα δύο παιχνίδια είχαμε την απόλυτη υπεροχή. Ιδιαίτερα με την Καλλιθέα. Παίξαμε όπως θέλουμε, στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο, με ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, αλλά η μπάλα δεν μας έκανε τη χάρη. Πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι στα τελειώματα».
Για την διαιτησία: «Η διαιτησία είναι κάτι που δεν απασχολεί τόσο εμάς, όσο άλλους, δηλαδή τη διοίκηση. Μας στεναχωρεί ότι δεν μας συμπεριφέρονται, όπως πρέπει σε μια μεγάλη ομάδα. Πιστεύω θα λυθεί αυτό το θέμα. Εμείς να κάνουμε τη δουλειά μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, που είναι η άνοδος και όσο γίνεται πιο γρήγορα. Από πέρσι υπάρχει αυτό το φαινόμενο με τη διαιτησία. Μας πηγαίνουν κόντρα συνέχεια και δεν ξέρω τον λόγο».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας. Ξέρουμε ότι είναι προβληματισμένοι, με θέματα διαιτησίας, αλλά και το ότι η ομάδα δυσκολεύεται. Εμείς θέλουμε να συνεχίσει να μας στηρίζει και να μην φοβούνται τίποτα. Το πάθος και η θέληση που έχουμε φέτος θα μας φέρουν στον στόχο μας».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα