Παναθηναϊκός: Δέκα χρόνια πίσω...

Αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας για τον Παναθηναϊκό, που έχασε και από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό και διατηρήθηκε στο -9 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στη μάχη του τίτλου. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και 8η στις τελευταίες 9 αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο του έχει κόψει βαθμούς μόνο ο Ολυμπιακός (1-1 στην Τούμπα).

Ο «Δικέφαλος», ο οποίος βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι το 77ο λεπτό, έχει να χάσει από τις 5 Δεκεμβρίου, όταν ο Ιωνικός τον κέρδισε 3-2 στη Νεάπολη. Ο ΠΑΟΚ παραμένει με δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, τις λιγότερες από κάθε άλλη ομάδα. Λυτρωτής για τους Θεσσαλονικείς, ο αμυντικός Σάστρε, ο οποίος με ένα εντυπωσιακό γκολ στο 88 χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, με το δεύτερο γκολ του σε 4 συμμετοχές.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός είχε να χάσει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος δέκα χρόνια!

Τον Μάρτιο του 2012 είχε ηττηθεί κατά σειρά από ΠΑΟΚ (0-2 εντός), ΑΕΚ (2-0 εκτός), Ολυμπιακό (0-3 α.α. το ματς που διεκόπη στο 0-1 με το γκολ του Αμπντούν). Τώρα έχει χάσει από Αστέρα (0-1), ΟΦΗ (3-2) και ΠΑΟΚ (2-1) και μπαίνει σε περιπέτειες όσον αφορά τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κερδίσει μόνο τον Ιωνικό (22 Ιανουαρίου) στις τελευταίες 6 αγωνιστικές.

Εκτός έδρας πραγματοποιεί μία από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία του με μόλις 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες σε 10 παιχνίδια. Μόνο τρεις ομάδες έχουν μικρότερη συγκομιδή εκτός έδρας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα