Τζαναβάρας: «Συγχαρητήρια σε όλους»

Το σχόλιο του τεχνικού ηγέτη της Ελλάδας Ποντίων, Σταύρου Τζαναβάρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Πειραιά. 

Στον πρόεδρο Κώστα Φούντα και στον ισχυρό άνδρα της Ελλάδας Ποντίων, Βασίλη Μαυρίδη αφιέρωσε το Κύπελλο, ο τεχνικός Σταύρος Τζαναβάρας. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως τα πανηγύρια πρέπει να κρατήσουν λίγο αφού οι «βυσσινί» έχουν μπροστά τους τα μπαράζ ανόδου για τη Γ' Εθνική.

Αρχικά είπε: «Μόνο χαρά αισθανόμαστε. Είναι τιμή για όλους μας που βρεθήκαμε στο πρώτο κύπελλο της ομάδας. Συγχαρητήρια σε όλους τους ήρωες, αφανείς και μη. Είναι μια μεγάλη ημέρα, ας την απολαύσουμε γιατί από αύριο πιάνουμε δουλειά. Έχουμε μπροστά μας τον μεγάλο στόχο που είναι η άνοδος στη Γ' Εθνική. Το τρόπαιο το αφιερώνω στον Κώστα και τον Βασίλη (σ.σ εννοεί τους ηγέτης του συλλόγου) που έχουν κάνει τα πάντα για να είναι η ομάδα σε αυτό επίπεδο».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήμασταν προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Κάναμε αυτό που ξέρουμε καλά, αυτό για το οποίο δουλεύουμε όλη τη σεζόν. Είμαστε μια ομάδα ξέρει να επιτίθεται σωστά αλλά ξέρει και να αμύνεται. Νομίζω ήμασταν αποτελεσματικοί απέναντι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και στο τέλος χαμογελάσαμε».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα