Χολαργός - Ηλυσιακός 0-0: Επεισόδια και... βαθμό τίτλου η ομάδα του Ζωγράφου

H ομάδα του Ζωγράφου, η οποία απέσπασε πολύτιμη «λευκή» ισοπαλία απέναντι στον Χολαργό, καταφέρνοντας  να τερματίσει στην πρώτη θέση της κατάταξης στον 3ο όμιλο και να πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ των πρωταθλητών της Αθήνας. 

Σε αναμέτρηση που στιγματίστηκε από τα επεισόδια ανάμεσα στους φίλους των δύο ομάδων, Χολαργός Ηλυσιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ στο γήπεδο «Μαρσώ».

Έτσι οι Ζωγραφιωτες διατήρησαν την πρωτιά και κατέκτησαν το πρωτάθλημα και ετοιμάζονται πλέον για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική. Ο Ηλυσιακός τερμάτισε με 54 βαθμούς, ενώ ο Χολαργός με 51 βαθμούς τερμάτισε στην δεύτερη θέση.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Σαμοΐλης-Αραβίδης

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μολφέσης, Τσαγκάρης, Γαλάτης (73' Μπόλης), Μιχελής (73' Τσίρος), Βλασσόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (46' Ζαχαρόπουλος), Κομνηνός (84' Μυλωνάς), Μπαλαχτσής, Κετσετζόγλου, Κοντογιάννης, Σκούμας

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης) Μπαλασάκης, Χριστόπουλος, Παρασκευόπουλος, Κούτρας, Κάρδαρης, Ταχιράι, Κασσιανός (87' Σινομάτι), Τσέργας, Άνχελ, Μαρίνου (92' Γαλημίτης), Λέκκας


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα