ΕΠΣΑ: Πανηγυρίζει ο Μικρασιατικός για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ που διεξήχθη στη Ριζούπολη, ο Μικρασιατικός νίκησε την παράταση τον Άρη Πετρούπολης με 1-0 και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του το τρόπαιο

Την πρώτη «κούπα» στην ιστορία του κατέκτησε ο Μικρασιατικός, καθώς στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ που διεξήχθη στη Ριζούπολη, κέρδισε στην παράταση τον Άρη Πετρούπολης με 1-0. Το ματς παρακολούθησαν 1.000 φίλαθλοι των δύο ομάδων. Ο Άρης ήταν εξαιρετικός στο ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια υπέστη καθίζηση, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα. Ο Μικρασιατικός ανέβασε την απόδοσή του στην επανάληψη και είχε δύο δοκάρια με τους Ραχήμ (71’) και Σαπαλίδη (78’). Το «χρυσό» γκολ σημειώθηκε στο 109’ όταν ο Ζέλο έκανε σέντρα και ο Σαπαλίδης με κεφαλιά ψαράκι έγραψε το 1-0.

Πολύ καλή η διαιτησία των Μπαϊρκτάρη, Τσολακίδη και Μητροφάνη.

Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Μπουγιουκλίδης (12’), Λεβέντης (25’), Κρητικός (61’), Μανταμαδιώτης (70’), Βουτυράς (75’), Γεραγωτέλης (107’) και Γάγγος (116’).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μιχελής, Κωνσταντινίδης, Βουτυράς (113' Έσλερ), Ε. Κουτσογκίλας (101' λ.τ. Π. Κουτσογκίλας), Μαραγκουδάκης, Τζέλι, Σάμιος, Βουγιουκλίδης (77' Ζέλο), Σαπαλίδης (113' Θεοδώρου), Αμπντέλ Ραχήμ (113' Κακός), Σμυρνάκης (64' Ψαραδέλης).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Λεβέντης (54' Γάγγος), Τσατσαρής, Κρητικός, Κορώνης (80' Τσερκώνης), Ζαΐμι (54' Νάτσης), Ντάφλας, Σαμαράς (46’ Γκούφας), Αντωνακόπουλος, Αργυρίου (80' Γεραγωτέλης).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα